Vacature productiemedewerker HSH [J105] - NL

40

Apply for this job

Hou je van afwisseling en wil je graag veel leren?
Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt binnen een internationale onderneming waar een mooie uitdaging wacht.


Mintres BV heeft een vacature voor productiemedewerker Heat Sink Handling.

Mintres BV is gevestigd in Cuijk en is een gerenommeerde toeleverancier aan de High Tech industrie en wetenschap, de telecombranche en andere hoogwaardige sectoren. Wij maken halffabricaten voor onder andere laserdiodes, sensoren en overige geavanceerde elektronische componenten. 
De hoofdactiviteit van Mintres bestaat uit de ontwikkeling en productie van keramische producten. De toepassingen hiervan zijn heel divers, van chirurgische mesbladen tot heatsinks voor de halfgeleiderindustie en keramische componenten voor onderzoeksapparatuur. Mintres bezit een scala aan inhouse apparatuur om steeds weer nieuwe producten te ontwikkelen als de klant daar om vraagt.

Wat ga je bij ons doen?
Je krijgt de kans om te leren van echte vak-professionals. Je wordt stap voor stap opgeleid tot het punt dat je zelfstandig als productiemedewerker Heat Sink Handling aan de slag kunt.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in een cleanroom, en bestaan uit het voorbereiden en verzendgereed maken van orders voor diverse productieprocessen en het uitvoeren van tests ten behoeve van kwaliteit. Het betreft fijnmotorisch handwerk met behulp van onder andere microscoop, verlichte loeplamp en pincet.

Mintres verwacht dat je na een bepaalde tijd multifunctioneel inzetbaar zult kunnen en willen zijn. Dat betekent dat je naast je primaire taak ook in staat bent om andere werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren.

Uitzonderlijke kandidaten kunnen binnen Mintres blijven groeien naar andere functies.

Wat breng je mee? 
Om te beginnen heb je een brede interesse en aangeboren nieuwsgierigheid. Je weet van aanpakken en je kunt prioriteiten stellen.
Je weet te allen tijde het overzicht te bewaren en kunt goed schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Daarbij herken jij je in de volgende punten: 
• Je hebt minimaal een MBO werk-en denkniveau aangevuld met ervaring in een productie omgeving; 
• Je bent communicatief sterk en je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bezit een goede hand- / oogcoördinatie, welke noodzakelijk is om te kunnen werken met zeer kleine onderdelen;
• Je kunt werken met fijn handgereedschap zoals pincet, scalpel, microscoop, een verlichte loeplamp en allerhande elektronische testapparatuur;
• Je hebt een prima ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed omgaan met de vrijheid die in en rond het werk geboden wordt;
• Je bent flexibel in de zin van dat je zelfstandig oppakt wat gedaan moet worden;
• Je denkt graag actief mee over verbeteringen;
• Je hebt aanpassingsvermogen, je blijft doelmatig handelen door je aan te passen aan een veranderende omgeving, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen.

Wat bieden wij?
Bij Mintres, gevestigd in Cuijk, werken ruim 40 collega’s. Het is een ‘platte’ organisatie en er heerst een informele, gezellige, open, en no-nonsense cultuur. De lijnen zijn kort, je krijgt veel vrijheid, je werkt zelfstandig en je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn trots als we projecten realiseren en successen worden altijd gevierd!

Mintres: a nice place to work!

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. 
We bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij een fulltime dienstverband) en een pensioenregeling.

Locatie: Cuijk

Interesse?
Stuur jouw CV en motivatie naar Sylvia Vermeulen, HR adviseur via Sylvia.Vermeulen@mintres.com

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, stel deze dan aan Sylvia Vermeulen via Sylvia.Vermeulen@mintres.com of telefonisch via 06-10316876.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan gerust contact op met Clive Hall, directeur, via Clive.Hall@mintres.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.