Operator zaag/laser (in opleiding) [J103] - NL

Fulltime

Apply for this job

Hou je van afwisseling en wil je graag veel leren?

Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt binnen een internationale onderneming waar een mooie uitdaging wacht.

Mintres BV is gevestigd in Cuijk en is een gerenommeerde toeleverancier aan de High Tech industrie en wetenschap, de telecombranche en andere hoogwaardige sectoren. Wij maken halffabricaten voor o.a. laserdiodes, sensoren en overige geavanceerde elektronische componenten.

Wat ga je bij ons doen?

Je krijgt de kans om te leren van echte vak-professionals. Je wordt stap voor stap opgeleid tot het punt dat je op meerdere plekken in het bedrijf zelfstandig inzetbaar bent. Na verloop van tijd werk jij zelfstandig als laser- en zaagoperator.
Uitzonderlijke kandidaten kunnen binnen Mintres blijven groeien naar andere functies; techniek ligt voor de hand.

Wat breng je mee?

Om te beginnen heb je een brede interesse en aangeboren nieuwsgierigheid. Je weet van aanpakken en je kunt prioriteiten stellen.
Er wordt van je verwacht dat je actief meedenkt over verbeteringen, dat je goed met je vrijheden omgaat en je verantwoordelijkheden neemt.

Daarbij herken jij je in de volgende punten:

Wat bieden wij?
Bij Mintres, gevestigd in Cuijk, werken zo’n 40 collega’s. Het is een ‘platte’ organisatie en er heerst een informele, gezellige, open en no-nonsense cultuur. De lijnen zijn kort, je krijgt veel vrijheid, je werkt zelfstandig en je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We zijn trots als we projecten realiseren en successen worden altijd gevierd!

Mintres: a nice place to work!

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.
We bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij een fulltime dienstverband).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Secundaire arbeidsvoorwaarden: