Onderhoudstechnicus sputter- en plasma etsmachines [J101] - NL

fulltime

Apply for this job

Onderhoudstechnicus sputter- en plasma etsmachines

Mintres is een gerenommeerde toeleverancier aan de High Tech industrie en wetenschap, de telecombranche en andere hoogwaardige sectoren. Zij maken halffabricaten voor o.a. laserdiodes,  sensoren en overige geavanceerde elektronische componenten.

Vind jij het leuk om apparatuur uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten?

Als Onderhoudstechnicus ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van de sputter- en plasma etsmachines. (Vacuümsystemen voor het aanbrengen en verwijderen van zeer dunne metaallagen). Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat door het juiste onderhoud, de machines draaiende blijven en dat je bij problemen ad hoc en adequaat handelt zodat de reparatietijd zo kort mogelijk is. Het streven is dat het productieproces minimale hinder ondervindt bij onverhoopte storingen van de machines. Je draagt tevens bij aan een continue verbetering van de bestaande processen en je denkt na over het opzetten van een voorraadmaterialenbeheer en nieuwe onderhoudsmethoden.
Je hebt veel verantwoordelijkheid. Schade aan de machines kan grote gevolgen hebben voor het bedrijf. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en in staat is om het hoofd koel te houden bij hectiek, en rustig en nauwkeurig kan werken aan installaties. We vinden het erg belangrijk dat je oprechte interesse hebt in techniek en dat je gemotiveerd bent om nieuwe technieken bij te leren. “Kun jij bijvoorbeeld fouten zoeken in een zaagmachine, vacuümsoldeer-oven, laser met xy-tafel en zo mogelijk repareren of een oplossing hiervoor vinden?
Daarnaast is zelfstandigheid erg belangrijk. Je gaat, op termijn, je werkzaamheden zelf inplannen, een onderhoudsstructuur en voorraadbeheer opzetten. Je vervult ook de rol van vraagbaak voor collega’s en je doet op eigen initiatief verbetervoorstellen.
Zie hieronder een opsomming van wat we zoeken. Mocht je wel de kennis en ervaring hebben, maar niet de opleidingseisen, dan nodigen wij je toch/zeker uit te solliciteren!

Wat vragen wij


Werken bij Mintres
Mintres is een innovatieve, internationale onderneming en marktleider in het vakgebied. Er heerst een informele, gezellige, open en no-nonsense cultuur: “In de bedrijfskantine zijn de koektrommels altijd gevuld!” De lijnen zijn kort, je krijgt veel vrijheid, je werkt zelfstandig en je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarentegen wordt van jou verwacht dat je meedenkt om te verbeteren en dat je je verantwoordelijkheden neemt. We zijn trots als we projecten realiseren en successen worden altijd gevierd!

Het betreft een fulltime functie, 4 dagen per week is ook bespreekbaar. We bieden een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Locatie: Cuijk, Noord Brabant

Interesse?
Stuur jouw CV en motivatie naar de afdeling P&O, linda.heutinck@mintres.com
Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de functie, neem dan gerust contact op met Paul Spaaij via 0485 – 396 360

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.